Najlepsza Praca Dyplomowa magisterska (II stopień studiów):
Nagroda w tej kategorii trafiła do Pana mgra inż. Jarosława Pawlika za pracę zatytułowaną „Komunikacja marketingowa w mediach społecznościowych firm produkujących wyroby czekoladowe”, przygotowaną pod opieką dr inż. Małgorzaty Miśniakiewicz. Praca ta wyróżnia się doskonałym podejściem do analizy komunikacji marketingowej w dzisiejszym świecie mediów społecznościowych, na przykładzie branży produkującej wyroby czekoladowe.
Najlepsza Praca Dyplomowa inżynierska/licencjacka (I stopień studiów):
W tej kategorii laureatką została Pani inż. Anita Rajczyk, której praca pt. „Wpływ certyfikacji wyrobów odzieżowych na decyzje zakupowe młodych konsumentów w Polsce”, pod kierunkiem prof. UEK dr hab. Joanny Dziadkowiec, zdobyła uznanie Komisji Konkursowej. Praca ta doskonale zgłębia wpływ certyfikacji na decyzje zakupowe młodego pokolenia konsumentów, co jest istotnym aspektem współczesnej branży odzieżowej.
Ponadto, Pan inż. Szymon Polok otrzymał wyróżnienie w kategorii prac inżynierskich/licencjackich za pracę pt. „Jakość wybranych kaw w aspekcie preferencji konsumenckich”, przy wsparciu promotora dra inż. Grzegorza Suwały.
Wszystkim laureatom, wyróżnionym oraz promotorom serdecznie gratulujemy!
Życzymy dalszych sukcesów i rozwoju naukowego oraz mamy nadzieję, że Wasze prace przyczynią się do poszerzenia wiedzy w obszarze Towaroznawstwa / Nauk o Jakości.